Vitaliteit & Leefstijl

Vitaliteit & Leefstijl


Beweging is een belangrijk om je lichaam soepel en in vorm te houden. Maar om een sterk lichaam te kunnen krijgen zul je het ook moeten voeden zodat je spieren kunnen groeien en een geheugen opbouwen. Weet jij wat dat precies inhoudt? Je kunt overal op internet of social media guru's voorbij zien komen met DE oplossing. Voor wie? Kennen ze jou dan al? Waarom lukte het jou nog niet nog nu toe?

Daarbij komt dat in de huidige maatschappij producten in de schappen van de supermarkt staan die we hebben toegevoegd aan ons dagelijks menu. Dit zijn vaak bereide voedingsmiddelen die ons lichaam vanuit de oertijd niet kent, of door de evolutie misschien net niet meer afstoot door gewenning, zoals melk en gluten bij sommige mensen. Maar de meeste mensen hebben er last van, vaak zonder dat ze het weten. Allergieën, ontstekingen, vermoeidheid, en overgewicht tot gevolg. En de dip na het eten ervan kun je voorspellen. Zoals ook andere klachten, en niet alleen op lichamelijk vlak.

Gezonde voeding is voeding die je lichaam voedt en niet alleen vult.

Om je lichaam soepel, sterk en gezond te houden speelt ook rust en ontspanning een grote rol. We moeten en doen al zoveel op een dag en voordat je het weet is hij weer voorbij.

Waar geniet je dan allemaal van zo tijdens de dag? Slaap je nog wel goed? Heb je zin in je werk? Hoe ziet je voeding er uit gedurende dag? Zorg je goed voor jezelf? Droom je wel eens, zo midden op de dag? En waarom lijkt iedereen op social media zo intens gelukkig en heb jij dat niet? Ben je het even kwijt en denk je dat het allemaal tegelijk op je af komt?

In korte tijd werkt een symptoomoplossing bij een aantal van de problemen prima. Pleister erop. Dat is niet erg, maar als de urgentie toch groter wordt voor een verandering, dan ben je alweer verder en weet je tot in je kleinste haarvaatjes dat het anders moet. Van binnenuit wil je verandering en daar aangekomen wil je ook de stappen gaan maken om die touwtjes weer in handen te krijgen. Alleen hoe?

Ik help je als integraal vitaliteits- en leefstijlcoach om weer voor jezelf te kiezen, om van binnenuit weer naar buiten te leven in plaats van andersom. Daarbij kijk ik niet alleen naar de symptomen, maar juist naar de oorzaken en die liggen vaak op onverwachte plekken.

Daar vindt je antwoorden op vragen waarvan je niet wist dat je ze had!

Dus als jij er klaar voor bent om die grote verandering te laten plaatsvinden, op welk vlak ook, trek dan rustig aan mijn bel. We gaan dan keihard werken, waarbij vallen en opstaan gaan en moeten gebeuren, maar je uiteindelijk zal de moeite worden beloond. Een mooiere reis door jezelf kun je niet maken!

Een cadeau dat je later uitpakt en blijft uitpakken.


De Pilates Studio werkt samen met PuntVitaal, Specialist in Vitaliteit.

Voor meer informatie vraag of bel ons even of kijk op www.puntvitaal.nl