BASI Pilates

De Pilates Studio geeft klassieke en pure pilates volgens de BASI methodiek (Body Arts and Science International). BASI Pilates is wereldwijd een van de meest toonaangevende trainingsprogramma’s voor pilates.

BASI Pilates behoud de klassieke methodiek en kernwaardes van Joseph Pilatus’ trainingsfilosofie, aangevuld hedendaagse en wetenschappelijk kennis.

De Pilates studio is BASI Partner studio.

Echte studio pilates

De Pilates Studio geeft echte studio pilates. Kleine groepen met veel aandacht voor elke deelnemer. Hierdoor is er een goede focus om de oefeningen zo correct mogelijk uit te voeren binnen uw eigen grenzen.

Daarnaast zijn lessen op de speciale pilates apparaten mogelijk.

Een leuk en ervaren team geeft een reeks aan pilates lessen voor verschillende doelgroepen.

De Pilates Studio Vught: ons team

Goed bewegen binnen uw eigen mogelijkheden staat bij ons voorop! Het Pilates Studio team heeft naast ruim 20 jaar ervaring in Pilates lesgeven een medische achtergrond uit de revalidatiezorg en directe samenwerking met een Fysio team. Verantwoord en medisch gezond bewegen is belangrijk voor ons, en dat ervaar je!

Mirjam

Mirjam is al 20 jaar gecertificeerd en internationaal BASI pilates instructeur. Ze heeft les gegeven in China en de laatste 12 jaar in Nederland, op verschillende locaties in Den Bosch, Vught, Zaltbomel, Schijndel en Drunen. Mirjam heeft een medische opleiding en achtergrond en is werkzaam geweest in de medisch specialistische revalidatiezorg. Daarnaast is zij geregistreerd integraal Vitaliteits- en Leefstijl Coach.

Door haar opleidingen en ervaring heeft Mirjam een holistische visie op de mens. Iedereen is uniek en lichaam en geest werken niet los van elkaar en niet los van de omgeving.

Dit komt zowel in de Pilates lessen als in het coachen tot uiting. Een mooiere en volledigere combinatie bestaat bijna niet!

Wim

Naast zijn baan als internationaal sales/business manager is Wim ruim 30 jaar personal trainer en sportman pur sang. Bij De Pilates Studio is Wim instructeur/trainer voor de speciale mannen lessen.Fysio team

Pilates is perfect om revaliderend te trainen voor blessure herstel. Wij hebben zelf een medische achtergrond en kunnen indien nodig direct overleg plegen uw eigen of met een aantal samenwerkende fysiotherapeuten voor specifieke oefeningen of aanpassingen. (Er trainen zelfs fysiotherapeuten bij ons)

Vitaliteit & Leefstijl

De Pilates Studio heeft een directe samenwerking met PuntVitaal. De gecertificeerde leefstijl coaches van PuntVitaal kunnen u helpen met aanpassingen in uw leefstijl voor o.a. langdurige gewichtsbeheersing, beter bewegen, ontspanning, beter slaappatroon of een algemeen betere vitaliteit.